banner-eqmarketing

Social media

linkedin-grijsfacebook-grijstwitter-grijsyoutube-grijs

eQmarketing

  • betrokken - authentiek - persoonlijk - effectief - klantgericht

 

Gelukkig! Ieder mens is uniek

Dit lijkt als organisatie ingewikkeld maar hier liggen juist kansen om bovenop jouw product of dienst meerwaarde te creëren. Meerwaarde waardoor je jezelf onderscheidt, duidelijk kunt communiceren naar potentiële klanten en je uiteindelijk succesvol producten of diensten verkoopt.

Om deze meerwaarde te creëren gelooft eQmarketing in een marketing- en verkoopproces waarbij de klant centraal staat. Het begint allemaal met voldoende marktkennis door onderzoek en ervaring. Op basis daarvan wordt een concept ontwikkeld. Een concept wat getest en geoptimaliseerd kan worden in samenwerking met klanten. Met als uiteindelijke doel; een relatie met klanten opbouwen waardoor jouw product of dienst wordt gekocht of aan anderen wordt aanbevolen.

 

Vastgoed & eQmarketing

In het ontwikkelen, verkopen en realiseren van vastgoed is voor marketing en verkoop zeker nog een wereld te winnen. Natuurlijk is de locatie van het vastgoed belangrijk maar de wensen van klanten zijn dat evenmin. Met een relatief lange ontwikkelingstijd en allerlei samenwerkingspartners blijft het een hele kunst om de klant continue centraal te stellen. Een duidelijke en doordachte marketingstrategie biedt dan houvast bij het ontwikkelen van de woning en het communiceren met potentiële klanten.

Lees meer over hoe eQmarketing u kan helpen bij onderzoek, strategie & verkoop en PR & communicatie.

 

Co-Creatie Etten-Leur

In opdracht van de gemeente Etten-Leur gaat KoningsWonen, in samenwerking met eQmarketing, aan de slag om op basis van woonwensen nieuwe woningen te ontwikkelen en te realiseren! Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen aan dit co-creatie proces? Schrijf je dan in via deze link en we houden je op de hoogte.